propunere

propunere

1. Membrii curtii constitutionale, Avocatul Poporului sa nu fie alesi pe criterii politice, ci sa fie alesi de corpul profesional al judecatorilor si procurorilor. Si cum s-a mai spus depolitizarea tuturor institutiilor statului, primarii, spitale, companii de stat... 2. Vot uninominal pentru alegerea parlamentarilor, nu pe liste intocmite de partid, oamenii sa poata fi reprezentati cu adevarat de cei care sunt competenti. 3. Acum in situatia data sa fie desemnat un guvern de tehnocrati.

Points

Nici nu stiu daca avem nevoie de partide politice, oare nu este o forma de guvernamant fara partide politice?Membrii Guvernului sa fie ales pe baza de competenta in toate domeniile, transport, economie...sa fie alesi cei mai buni specialisti. Prea multe resurse financiare, timp, pierde tara cu luptele dintre politicieni, care mai toti intra in politica sa se imbogateasca si sa-si poate dezvolta afacerile proprii. Mai nou nu stiu daca a trecut legea prin care fin. p. politice sa fie sup. de noi.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information