Sistem de taxare direct

Sistem de taxare direct

Sistemul de taxare actual este confuz. Degeaba alocam mai mult la un anumit buget daca nu stim ce se intampla cu banii. Trebuie creat un sistem online in care vezi exact pe profilul tau de contribuabil unde s-au dus banii. Banii tai, sau a persoanelor juridice etc. Totul trebuie fiscalizat la vederea tuturor cu transparenta 100%, inclusiv donatiile.Banii trebuie adunati intr-un fond public de taxare si directionati catre bugetari dupa nevoi. Adica "ne platim" singuri cu cat e nevoie, mai simplu.

Points

Contributiile noastre trebuie sa fie in controlul nostru. Al fiecaruia. Sunt bani munciti iar taxele sunt a 2-a mana. Spagile sunt a 3-a. Contractele neonorate, a 4-a. Se fura mult pentru ca nu avem control pe banii nostrii. Mi se i-a cel putin 30% din tot ce muncesc direct de pe fluturasul de salariu fara acordul meu, dupa care dispar pentru totdeauna. Pentru a pune presiune pe institutii trebuie sa stim de ce fonduri dispun. Inca o data, transparenta.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information