Responsabilitate patrimonială a managerilor !

Responsabilitate patrimonială a managerilor !

Introducerea in fiselede post sau sub forma de anexa a garanției patrimoniale a managerilor in administrația publica si pentru toate persoanele care au in atribuții gestionare banului public . In sensul ca : Te simti capabil, iti doresti sa fii sef garantezi prin contract cu bunurile prezente si viitoare ! Daca in momentul in care ti-ai terminat mandatul se constata ca din culpa ta s-a produs un prejudiciu bugetului de stat, iti sunt confiscate bunurile si/sau ti se pune poprire prin finante !

Points

Ex: Daca pompierul , reprezentantul primăriei , primarul care se ocupa de avizarea clubului Colectiv, ar fi garantat cu bunurile si veniturile funcția pe care o îndeplinea , nu ar fi dat aviz de funcționare ! Daca un primar /președinte de consiliu județean, director din CNADR, Ministri ar garanta funcțiile pe care le ocupa cu banii /averea proprie , nu s-ar mai da contracte pe șpagă sau pe cumetri ! Si nu s-ar mai bate lumea pe ciolan !

O astfel de propunere discrimineaza candidatii la functii publice care nu dispun personal de mijloace financiare de a garanta patrimoniul repectivei organizatii publice. Se incalca astfel drepturi fundamentale ale omului si se perpetueaza limitarea accesului la functii publice pentru majoritatea celor ce ar putea sa le exercite.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information