CRESTEREA SALARIILOR PROFESORILOR

CRESTEREA SALARIILOR PROFESORILOR

Cresterea cu 50% a salariilor profesorilor. Lucrul asta va atrage in invatamant oameni de calitate, ii va ajuta profesori sa se concentreze mai mult pe actul predarii si pregatirea orelor. La momentul de fata profesorii isi folosesc timpul facand meditatii ca sa isi suplineasca veniturile.

Points

Avem nevoie de o clasa politica noua. Una care sa aiba in centru valori civice, cetateanul de rand. Aceasta clasa politica noua nu exista acum pentru ca romanii nu sunt invatati sa gandeasca pentru ei in scoala, nu li se dau valorile corecte. Inca din scoala invata ca spaguta ii poate trece clasa. Toate astea se intampla pentru ca oamenii de calitate aleg o alta cariera decat educatia. Pentru ca nu ai cum sa traiesti dintr-un salariu de profesor. Educatia este baza!

In sistem sunt oameni dintre cei mai dedicati...e o meserie de voluntariat mai degraba(la noi), nerentabila si neatractiva (cu exceptia perioadei de concediu); sunt colegi care apeleaza la meditatii,dar majoritatea nu se imbogatesc,ci supravietuiesc..In plus de la an la an,birocratia devine tot mai sufocanta, rapeste tot mai mult timpul ce trebuie alocat predarii,perfectionarii,familiei..

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information