Dezbateri reale . Nu afișe electorale.

Dezbateri reale . Nu afișe electorale.

Dezbaterile electorale reale sunt aproape inexistente cu exceptia prezidentialelor . Oamenii voteaza si sunt obligati de multe ori sa voteze emotional din cauza unei lipse totale de transparenta si deschidere fata de spiritul democratiei liber exprimate. Orice candidat la o functie majora in stat va trebui obligat sa participe la dezbateri cu contracandidatul . Un prim exemplu sunt toti primarii si prefectii . Dar si judecatori si consilieri importanti , lista poate continua.

Points

De obicei in sate cine castiga este cel ce a dat mai multe galeti sau cizme sau cine stie ce . Oamenii sunt de multe ori fortati sa ia decizii pe baza de flyere in cel mai bun caz , neavand sansa sa-si auda candidatii la primarie rostind idei si contra-argumente. Sa nu uitam ca dincolo de tigani , unguri , evrei chiar rockeri ...Oamenii din mediul rural sunt cea mai discriminata categorie sociala din RO , Indiferent de rasa , religie , etc. taranii sunt ultimii avuti in vedere .

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information