POSTURILE POLITICE CONDITIONATE DE EDUCATIE SI EXPERIENTA!

POSTURILE POLITICE CONDITIONATE DE EDUCATIE SI EXPERIENTA!

Parlamentul, si toti politicienii ar trebui sa reprezinte crema unei natiuni, crema societatii pe care o reprezinta! DOAR CEI MAI BUNI SA AIBE DREPTUL SA NE REPREZINTE INTERESELE! Dupa 6 ani de facultate un medic sau arhitect castiga 1400 lei daca au noroc.HIENELE CARE NE CONDUC 14000. Unde e egalitatea de sanse si meritocratia!? Unde sunt valorile umane!? Care ne sunt mentorii!? Mai e valabila sintagma " ai carte ai parte"!? Au salarii mari dar mai si fura! SUNT PROSTI CA NOAPTEA SI LACOMI!

Points

Aici nu ne batem cap in cap?

Pentru ocuparea oricarui job cu salariu decent e nevoie de studii superioare, masterat, doctorat etc. Numai posturile politice nu sunt conditionate de studii.Avem senatori cu liceul la baza, lacatusi mecanici deputati, primari bisnitari si altii. care si-au completat studiile la universitatea la naiba, dupa ce s-au cocotat pe scaunele plusate si si-au tras costum de firma, ca sa para intelectuali.N-ar fi normal ca inscrierea in cursa electorala sa fie conditionata de studii si experienta!?

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information