Comisie - supervizarea respectarii promisiunilor din campani

Comisie - supervizarea respectarii promisiunilor din campani

Infiintarea unei comisii apolitice formata din 5 membri, pentru evaluarea si supravegherea activitatii alesilor. (norme de recrutare) Aceasta comisie va monitoriza absentele nemotivate, lunar. La 2 absente nemotivate intr-o luna, demnitarul pierde 10% din indemnizatie. La 4 absente nemotivate intr-o luna, va pierde 20% din indemnizatie. La 5 absente nemotivate intr-o luna sau la 15 intr-un semestru, isi va pierde mandatul. De asemenea, comisia va monitoriza promisiunile din campania electorala.

Points

Nimic nu ne darama mai mult decat acel om pe care il sprijinim sa ajunga in functia ce ii permite sa gestioneze calitatea vietii noastre si viitorul nostru, datorita promisiunilor facute in campanie si datorita agendei prezentate. o sa fac, o sa fiu, o sa devin, si dispar. Avem nevoie ca cineva sa se asigure ca platesc pentru inselaciune, avem nevoie de cineva sa se asigure ca nu vom fi mintiti cu si pe banii nostrii.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information