Reducerea numarului de primarii

Reducerea numarului de primarii

Este necesar sa fie redus numarul de primarii. Circa 1/3 dintre primariile din Romania nu se pot intretine singure, fiind sustinute de bugetul de stat. Aceste primarii sunt nefunctionale, nu vor putea niciodata dezvolta proiecte si oferi cetatenilor un standard minim: drumuri, scoala, medic. Aceste primarii reprezinta si cea mai buna masa de manevra in mana Guvernului. Mii de salarii finanteaza personaje dubioase care plimba babele la vot. E de ajuns sa fie incorporate comunelor mai mari.

Points

Rezolvarea e simpla: incorporam aceste localitati vecinilor mai mari. Din economia de salarii se vor putea plati angajati specializati pentru accesare fonduri UE. Mii de primari si zeci de mii de consilieri locali primesc salariul doar ca sa asigure voturi catre partid. 3/4 dintre acesti primari au facut escrocherii masive cu terenuri, improprietariri ale rudelor. Sunt principala frana in dezvoltarea provinciei. Amiral Nelson: "viteza unei flote este cea a celei mai lente corabii"

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information