Schimbarea începe cu noi!

Schimbarea începe cu noi!

Vrem schimbare autentică? Vrem o revoluție anti-corupție reală? Cred că suntem de acord cu toții că asta înseamnă îndepărtarea răului de la rădăcină. De la rădăcina fiecăruia din noi și astfel, de la rădăcina societății noastre. Pentru asta, în primul rând, trebuie să recunoaștem răul din noi, apoi să renunțăm la el și să alegem Binele. Cu orice preț, în orice circumstanță. De dragul nostru și al copiilor noștri! Sunteți gata?

Points

De 26 ani am contribuit toti,in mai mare sau mai mica masura la proliferarea coruptiei.

Câte consecințe ale rălui trebuie să mai îndurăm ca să trecem, definitiv și irevocabil, de partea Binelui?! Câți prunci trebuie să mai moară ca să ne trezim noi din nou la Viață?! Câte vieți mai trebuie irosite până când ne vom lua în serios rolul de părinți?! Cât timp mai risipim până vom înțelege că libertatea noastră a fost plătită cu sânge neprețuit și că asta ne obligă, fără drept de apel?! Cât rău vom mai îngădui până ne vom aminti că noi suntem de partea Binelui?! Trezirea, oameni buni!

Sunt complet de acord cu mesajul din text, dar nu reprezintă nicio propunere concretă care să fie utilă platformei de aici.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information