Promovarea in mass media a personalitatilor autentice

Promovarea in mass media a personalitatilor autentice

Interzicerea aparitiei in mass media a mizeriilor societatii romanesti, a cocalarilor, pitzipoancelor si manelistilor si promovarea unor modele demne de statutul de om si de roman, oameni care isi iubesc tara, care duc steagul cu mandrie si aduc recunoastere internationala, romani care atunci cand le rostim numele ne umplem inimile de bucurie si mandrie.

Points

Bună sau rea, mass-media nu trebuie cenzurată în niciun fel.

Mass media trebuie sa se uneasca pentru promovarea romanilor care au reusit sa realizeze lucruri deosebite in viata lor si care au izbandit in ciuda piedicilor pe care statul prin institutiile sale le-au pus la fiecare pas. Promovarea imaginii oamenilor de cultura, a artistilor romani si a realizarilor acestora. Promovarea imaginii sportivilor cu performante deosebite. Promovarea medicilor, profesorilor, magistratilor, a elitelor tuturor profesiilor, oameni demni, incoruptibili.

... ar putea să DEFINEASCĂ exact, cineva (într-un text de lege) ce este aia „personalitate autentică”. E ca și cum ai spune „femeie frumoasă”: DEPINDE de cine privește :)

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information