fara ajutoare sociale decit in cazu bine justificate

fara ajutoare sociale decit in cazu bine justificate

fiecare sa-si cistige piinea, gata cu pomana electorala care a sustinut politica social-democrata orientind-o inspre incurajarea lenii si a ignorantei . esti bolnav ? stai la pat ? ok. sunt oameni batuti de soarta din diverse motive. insa sunt putini. te poti misca? ai boli inchipuite ?un handicap smenuit ? e prea mic salarul si preferi ajutor social+ alocatii ? crezi ca munca e pentru fraieri ? gata. mori de foame . eu nu mai vreau sa beneficiezi de aceleasi drepturi ca mine

Points

ii vad in fiecare luna cum plimba matura, cum se ciondanesc pe orele de munca in folosul comunitatii si ii aud cum rid de mine ca sunt in slujba lor, a cetatenilor, trebuind sa-i servesc, sa fiu bine prgatita, amabila si multumita cu salariul care e mai mic decit ajutoarele si alocatiile lor adunate pe familie. si-i vad cum cersesc mila cind de fapt ne dispretuiesc profund pe fraierii astia care muncim.

Sistemul de ajutor social nu duce la saracirea unei tari. Din contra, avem nevoie de un sistem care sa asigure un trai decent minim. Toti ar trebui sa aiba dreptul la un astfel de suport. Unii vor profita, dar per total un sistem social bun ar fi benefic pentru societate pentru ca cei ce primesc ajutor social sustinut sau temporar ar fi mai putin vulnerabili. Ajutorul social nu se rezuma la bani, ci si la educatie, ajutor medical, cursuri de formare, voluntariat.

Nu poti cere asta pana te asiguri ca in fiecare localitate exista locuri de munca suficiente pentru toti locuitorii.Sau ca toti cei de la tara au un pamant pe care sa-l munceasca,unelte si seminte de plantat.Apoi,cine nu munceste sa moara de foame!

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information