Investigarea privatizarilor si distrugerii industriilor

Investigarea privatizarilor si distrugerii industriilor

Trecutul ne invata multe. Trecutul nostru recent este plin de tradare. Trecutul nostru trebuie luat la puricat, atata timp cat mai avem dovezi, si scosi la careu toti cei vinovati de distrugerea industriilor romanesti atat de profitabile, defrisarile masive si vanzarea resurselor naturale catre companii externe in loc sa le exploatam in regie proprie.

Points

Promovati investigarea si pedepsirea celor care ne-au tradat tara si au plantat samanta raului in tara asta, vanzand-o pe bucati.

Devalizarea CFR trebuie adresată.Această companie este un exemplu pentru furtul la care a fost supus această țară din 1990 până azi. Dintr-un mijloc de transport rapid și sigur a devenit lent și periculos. Aceste minusuri au pus o presiune adițională pe sistemul rutier, care este subdimensionat. Cred că persoanele responsabile de distrugerea CFR ar trebui judecate pentru înaltă trădare a interesului național.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information