Construcția de spitale tip la nivel național.

Construcția de spitale tip la nivel național.

Este clar ca sistemul medical românesc suferă. Una din marile probleme cred ca este clădirea însăși. Gândiți-vă ca avem clădiri cu destinatia de spital construite in mare parte înainte de 89 Acestea n-au fost gândite pentru aparatura si fluxul actual de persoane. Va trebuie sa reconstruim sistemul medical de la fundație . Sa contruim spitale tip la nivel național (poate 3 tipuri in funcție de populația deservită) Altfel vor lucra medicii in spitale construite in sec. 21 pentru sec. 21.

Points

Daca vom avea 60 de spitale nivel 1 sa zicem la nivel național, atunci acestea ,conform studiilor de afluență, vor avea un număr similar de pacienți tratați per an. Astfel discrepanțele majore de buget anual ar fi observate imediat iar DNA ar avea o misiune mult mai ușoară în a compara bugetele si cheltuielile frauduloase. Desigur economiile la construcția fiecărei unități ar fi considerabile având în vedere ca fiecare clădire de nivel 1 (sa zicem ) va fi identică.

Desigur sunt spitale istorice ca si Colțea ce nu pot fi si nu ar trebui să fie închise . Un exemplu.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information