SCADEREA NR SI A SALARIILOR PENTRU PARLAMENTARI SI DEPUTATI

SCADEREA NR SI A SALARIILOR PENTRU PARLAMENTARI SI DEPUTATI

DIMINUAREA NUMARULUI PRECUM SI VENITURILE PARLAMENTARILOR SI DEPUTATILOR IAR CU BANII RAMASI CONSTRUIREA SAU RENOVAREA SPITALELOR SI MARIREA SALARIILOR MINIME PE ECONOMIE.

Points

S-A INTAMPLAT ACUM ACEST DEZASTRU IN BUCURESTI SI AU FOST SPITALELE PLINE DAR IA IMAGINATI VA DACA SE INTAMPLA INTR UN ORAS MAI MIC DEPARTE DE CAPITALA? PUTEAU SPITALELE SA FACA FATA LA VALUL IMPRESIONANT DE RANITI??? AVEAU APARATURA NECESARA SA I TRATEZE PE TOTI??

CU TOTII STIM CE MULTI POLITICIENI AVEM LA NOI IN TARA...SI CE SALARII MARI AU EI...DE ACEEA CEEA CE SE CHELTUIESTE PE POLITICA CARE ORICUM NU A FACUT NIMIC PT TARA TIMP DE 25 DE ANI PROPUN SA SE INVESTEASCA IN MARIREA SALARIILOR TUTUROR(ASA NU MAI PLEACA TOATA FORTA DE MUNCA DIN TARA IN AFARA)SI MODERNIZAREA TUTUROR SPITALELOR CA SA NU MAI MOARA LUMEA IN STRADA...

Asa s-a dezvoltat sistemul spagar in medicina - de la medici care au facut sase ani de facultate si lucrau pe 9 milioane salariu.

Nu este logic sa scazi salariile parlamentarilor pt simplu motiv ca astfel se incurajeaza "completarea veniturilor" din alte parti.. mita, afaceri dubioase. Ne trebuie oameni seriosi, profi dar care sa aiba salarii mari. Tu esti mai motivat cand lucrezi pe bani putini?

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information