Reformarea CNA -programele TV/Radio

Reformarea CNA  -programele TV/Radio

CNA trebuie sa fie tras la raspundere pentru continutul programelor TV/Radio.

Points

De acord , ne trebuie însă si un post public , online pentru început , unde oricine sa urmărească oricând și în direct tot ceea ce se întâmplă la principalele palate din Administrația centrală. Guvernul, parlamentul si Cotroceniul ar putea fi urmărite oricând de către oricine , orice dezbatere , întâlnire, sedinta etc. ar avea ca invitat direct orice cetățean ce doreste a fi la curent si informat. Romanii ar avea o unealtă in plus pentru a alege mai informat la alegeri .

Impactul emotional creste dramatic daca informatia e difuzata nefiltrat in mod broadcast mai ales pentru cei implicati (trebuie sa ne ferim de stiri sau ele ar trebui prezentate altfel? ex: Nimeni nu ar trebuit sa difuzeze filmulete din momentul incendiului. Daca oricine tine neaparat sa vada asa ceva poate foarte bine sa dea un search pe youtube/alte platforme). Amende usturatoare pentru aproximari grosiere care "transforma adevarul" (ex: diminueaza sau hiperbolizeaza miscarea de strada)

Televiziunea trebuie sa incurajeze dezvoltarea personala sa educe si informeze cetatenii. In loc sa fim informati despre detaliile divortului unora as prefera o emisiune despre incurajarea antreprenoriatului, cu exemple si sfaturi.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information