Inchisoare + confiscarea averii pentru minciuni electorale

Inchisoare + confiscarea averii pentru minciuni electorale

Fiecare candidat trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru promisiunile facute in timpul unei campanii electorale. Trebuie sa fie pedepsiti cu inchisoare fara suspendare pentru minim 4 ani + confiscarea averii cei care s-au folosit de naivitatea oamenilor in campanii si nu si-au tinut promisiunile. In acest mod, nu vor avea curaj toti hotii sa candideze, ci doar cei care analizeaza situatia si fac promisiuni pe care cred ca le pot onora.

Points

... (nicimăcar autorul acestei propuneri utopice), dacă va ști că riscă închisoarea pentru o idee politică pe care a formulat-o și, DIN ACCIDENT, nu a putut să o transforme în realitate. În plus, realizarea multor idei este discutabilă/interpretabilă.

In acest fel nu vom mai vota raul cel mai mic deoarece oricine ar veni la putere trebuie sa-si dea seama ca ori isi tine promisiunile, ori face inchisoare + confiscarea averii. Ca exemplu, daca spui ca vei creste pensiile sau salariile doar ca sa castigi voturi, atunci vei fi pedepsit daca la finalul mandatului nu te-ai tinut de cuvant.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information