Schimbarea mentalitatii colective in Romania

Schimbarea mentalitatii colective in Romania

Inlocuirea tuturor oamenilor din conducerea tarii care au mentalitatea "nu se poate, asa se face" cu oameni care gandesc "CUM sa facem ca sa schimbam lucrurile intr-un mod constructiv" ca sa ajutam societatea, oamenii, firmele, tara in general. Obiectivul ar trebui sa fie cresterea tarii in doate domeniile, interesul national.

Points

Am obosit de raspunsul 'nu se poate'. Ba se poate daca vrem sa cautam si sa gasim solutii. Si mai ales, se poate daca ne implicam.

Este o idee foarte vaga si foarte greu de pus in aplicare. Felul in care o formulezi tu lasa loc de foarte multe abuzuri.

E o chestiune mult prea generala! Veniti pls cu chestiuni mai concrete pentru ca riscam sa diluam mesajul pe care vrem sa-l transmitem.

Va insemna o abordare la 180 de grade a situatiei de fapt, si vor rezulta actiuni, solutii imediate de schimbare. Mentalitatea genereaza comportamentele defectuase care duc la consecinte grave: coruptie la toate nivelurile, ineficienta, sistem invechit, lipsa progresului.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information