Inlesnirea infiintarii si derularii activitatii unei afaceri

Inlesnirea infiintarii si derularii activitatii unei afaceri

Infiintarea unei institutii care sa asigure consultanta, informatii cu privire la toti pasii necesari deschierii unei firme, toate autorizatiile necesare, toate formularele, declaratiile si absolut tot ce este necesar intr-un singur loc.

Points

votezi cum iti dicteaza constiinta fara sa te ascunzi!

Inlocuirea tuturor oamenilor care au mentalitatea "nu se poate, asa se face" cu oameni care gandesc "cum sa schimbam lucrurile intr-un mod constructiv" ca sa ajutam societatea, oamenii, firmele.

Am avea parte de o crestere substantiala a IMM-urilor cu pana la 10-20 de angajati daca in primul an de la infiintare ar fi stutie de taxe si impozite, pentru a avea timp de dezvoltare.

Este cea mai ieftina si eficienta solutie. In felul asta nu mai trebuie sa anagajezi n-oameni la stat care sa ofere consultanta pentru fiecare judet, domeniu de afacer, etc. Sunt de ajuns cativa angajati care sa actualizeze informatiile, care apoi pot fi accesate de oriunde in tara (si strainatate) In plus, se elimina astfel pericolul coruptiei, prin accesul oricui este interesat la un punct de informare transparent si egal pentru toti.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information