Demascarea acoperitilor din presa si justitie

Demascarea acoperitilor din presa si justitie

Ca sa stim si noi cine manipuleaza si cine sustine sistemul corupt. Acoperitii din presa au misiunea de a scrie intr-un anumit fel pentru a obtine un anumit rezultat, si astfel, ii manipuleaza pe romani. In plus,oameni din servicii sunt implicati in fel de fel de afaceri, una mai oneroasa decat alta.Exista situatii in care unii corupti sunt executati in justitie, insa altii sunt iertati de DNA tocmai pentru ca era vorba de acoperitii serviciilor.

Points

Vi se pare normal ca acoperitii din presa sa stabileasca opinia corecta? Sau, de exemplu, pe cine ar trebui sa alegem sau nu? De ce unii dintre corupti nu sunt cautati de Justitie? Pentru ca ar deranja afacerile serviciilor.

Jurnalistii ar trebui sa fie impartiali. In presa romaneasca sunt multi jurnalisti care au cantat dupa cum au vrut unii politicieni sau moguli. Au mintit, manipulat opinia publica. Pentru asta trebuie sa dispara din media, unii poate chiar sa faca puscarie!

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information