Independenta Energetica. Energie curata

Independenta Energetica. Energie curata

Energia este motorul societatii de astazi. Fara energie nu putem face nimic. Solutia trebuie sa fie spre beneficiul nostru si al naturii. Investitiile, administrarea, intretinerea trebuiesc facute din bani publici iar energia sa nu fie "facturata" la supra pret . Este o investitie la nivel national, este un produs al nostru si nu o oportunitate de business pentru straini. Noile tehnologii foto-voltaice, energie geotermala sau magnetica sunt energii curate, usor de implementat.

Points

Industria energiei este globalizata si Romania nu face exceptie. Dar partea buna este ca depinde doar de noi cum ne hotaram sa producem energie, si nu de ei, ei sunt doar niste vazatori agresivi. Putem sa ne distrugem planeta in timp ce magnatii saracesc si imbolnavesc populatia, sau putem adopta idei inovative. Energia solara, geotermala, sau reteaua hidrografica ne poate da aceasta independenta. Gazele naturale trebuiesc folosite doar in regim de urgenta. Nu sustin importul de energie!

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information