Dreptul la un mediu curat

Dreptul la un mediu curat

Orice cetatean roman are dreptul de a trai intr-un mediu inconjurator protejat. Padurile trebuia pastrate, aerul ar trebui sa fie curat, apa trebuie sa fie potabila. Industrializarea trebuie sa fie permisa NUMAI cu respectarea stricta a acestui drept

Points

Modalitatile de colectare a gunoiului menajer in marile orase sa fie adaptate posibilitatii de a recicla.

Ar trebui "taxati" drastic cei care polueaza la orice nivel, de la aruncatul unui chistoc de tigara pe jos pana, de la cei care trec prin coruptie cadavrele de masini la testele de la RAR pana la cei mai mari, respectiv S.C.-urile care polueaza aerul.

Dreptul la un mediu inconjurator curat este un drept international si european ce nu este implementat in mod corect prin legislatia romaneasca.

Suntem singurii care mai putem salva padurile. Haideti sa o facem!

Vreau sa traiesc si sa-mi cresc copilul intr-un mediu curat si sigur, care sa ne pastreze sanatatea. Vreau ca puiul meu sa cunoasca toate frumusetile naturale pe care le are lumea in care s-a nascut.

vreau sa pot sa ma bucur de natura si de un aer curat si in oras , sa nu parcurg 150 de km pana ajung la munte sa pot sa beneficiez de ceva oxigen.

nu mai suporta nimeni autobuzele de pe vremea raposatului pe care mai scrie si cu nesimtire ca sunt eco sine sufoca pe toti.

nu mai suporta nimeni autobuzele de pe vremea raposatului pe care mai scrie si cu nesimtire ca sunt eco sine sufoca pe toti.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information