Cresterea salariilor medicilor

Cresterea salariilor medicilor

Mare parte din averile confiscate sa mearga catre sanatate si sa le fie marite salariile medicilor. In functie de specializare.

Points

Este inadmisibil ca medicii sa aiba salarii mizere, cand viata noastra depinde de ei.

Multi medici tineri nu isi permit sa refuze spaga. Daca isi doresc sa ramana onesti, de obicei aleg sa plece din tara. Daca pleaca medicii. noi pierdem banii investiti in educatia lor (6 ani facultate!) pentru ca nu suntem capabili sa-i pastram. Lipsurile ii fac (si e de inteles) mai putin orientati catre pacient, lucru care afecteza actul medical.

A mari doar salariile medicilor nu poate rezolva ceva fara a mari si restul salariilor bugetarilor de la care asteptam sa performeze pentru 1000-1500 RON: ale profesorilor, ale celor din cultura, ale functionarilor din administratia publica, ale celorlalti creatori de servicii publice de care depinde viata decenta a fiecarui cetatean. Sistemul de salarizare publica e deja discriminatoriu, favorizand justitia si institutiile de forta. A mari doar salariile medicilor perpetueaza aceasta gandire.

Medicii nu neapărat iau spaga pentru a "supravietui" ci si sa cumpere materiale sanitare! E inadmisibil sa cumperi medicamente pacienților din banii tai! Studenta la medicina fiind, am cumparat apa pentru pacienti! Nici asta nu le dau! Nu se mai poate! Nu mai vrem sa avem putere se munca, minte limpede, sa vrem sa ajutam si sa nu putem sa facem asta! Sistemul nu ne ajuta! Vreau sa fiu medic in Romania! Vreau sa raman acasa! Vreau ca un abonament la metrou sau ratb sa nu imi afecteze bugetul!

sa nu uitam de profesori si invatatori... educatia si sanatatea!!

Cine este administratorul acestei platforme? Cine va prelua aceste idei?

Modificarea legii partidelor politice si a alegerilor locale/parlamentare care sa dea posibilitatea accesului la alegeri si a partidelor mai mici nou infiintate dar si scaderea pragului de intrare in parlament... Alegerea primarilor din 2 tururi...Acum se grabesc la alegeri anticipate ca sa aiba actualii acces si sanse mari in alegerile imediate si apoi, se vor declara legitimi...

Inainte de a mai trimite o idee verificati daca nu cele daja expuse va reprezinta.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information