Competenta reprezentantilor permanenti ai Romaniei

Competenta reprezentantilor permanenti ai Romaniei

Desemnarea persoanelor competente, ce au cunostinte de studii europene, afaceri externe si securitate pentru a reprezenta Romania cu succes prin Ambasade, Misiunile Permanente la UE si NATO si in interiorul institutiilor Uniunii Europene (Parlamentul European si Comisie)

Points

Este nevoie de o reprezentare eficienta a Romaniei pe plan extern prin intermediul persoanelor competente ce isi pot demonstra cunostintele in domeniul afacerilor externe si pot avea rezultate concrete si satisfacatoare prin promovarea politicii externe a Romaniei

Excelentă ideea, dar cred ca acesta este deja principiul....nerespectat din păcate. La asta s-ar putea adauga si agenți de turism profesioniști ce pot pune in valoare punctele tari ale României în plan turistic . De asemenea si atașați Economici profesioniști pentru promovarea intereselor economice românești.

La asta s-ar putea adauga si agenți de turism profesioniști ce pot pune in valoare punctele tari ale României în plan turistic . De asemenea si atașați Economici profesioniști pentru promovarea intereselor economice românești.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information