Amenzi si cateva idei pt. Invatamant

Amenzi si cateva idei pt. Invatamant

AMENZILE date de ANAF sa se raporteze la cifra de afaceri a firmei (pentru o firma mica 8000 lei inseamna inchiderea ei, pentru o corporatie, un nimic si se continua frauda).CENTRALIZARE autorizatiilor (NU in registru ci computerizat) cu notificari catre solicitanti inainte de data expirarii. La 5 zile dupa expirare se face control.-CONTROL maxim timp de 1 an de zile pentru aplicarea unor norme: AMENZI foarte mari pentru aruncat gunoi pe strada.BAZA DE DATE comuna a institutiilor.

Points

-locurile disponibile in facultati sa fie in raport cu cererea pe piata a acelor specializari. -eliminarea notelor din invatamant. -introducerea in scoli (ca dirigentia) o ora pe saptamana cu un psiholog. Multi copii traiesc abuzuri si asista la familii destramate, lucruri ce vor crea un adult cu probleme. -Inainte de orice spectacol, sa se prezinte de catre un angajat iesirile de urgenta in caz de incendiu (pe sistemul stewardeselor in avion).

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information